
Malzemeler:
- 1 su bardağı su
- 3 bardak un
- tuz
- 2 çorba kaşığı sıvıyağ
- içi için:
- 1 soğan
- 200 gr. kıyma
- 1 rendelenmiş patates(çiğ)
- tuz, karabiber
Yapılışı:
- Hamuru iyice yoğur.
- İçi için soğanı kavur, içine kıymayı koy, patatesi ekle.Tuz, karabiberini at hazır.
- Ceviz büyüklüğünde kopardığın hamurun içine malzemesini koyup kızgın yağda arkalı önlü kızart.
- Afiyet olsun!
6 yorum:
buna kalin cigborek de diyebilirmiyiz,cok leziz gorunuyor,elinize saglik..
pisiye bayilirim,sadesine.bu sekilde de denemek lazim,eminim cok guzeldir
bence bi deneyin derim ben...çok lezzetlidir.umarım yapıp yedikten sonrada seversiniz.!beğendinize sevindim.teşekkürlerrrrrr..........
Çok nefisti tadı da aynen kıymalı börek gibiydi.yine yapar mısın Berna'cığım.ellerine sağlık canım
Hello!! Dellicius..
süper pişibence denemeden geçmeyin
Yorum Gönder